4. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: teed on soolamärjad

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted põhi -ja suurematel tugimaanteedel libedusetõrjest valdavalt soolaniisked ja -märjad.

Vähest soolalumesegu oli sõidujälgede ja radade vahel Harju ja Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel, Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere maanteel, Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel ning Valga maakonnas Valga-Uulu maanteel. Lumised ja libedad on kohati kõrvalmaanteed.

Ilm oli muutliku pilvisusega ja mõõduka nähtavusega. Mitmel pool sadas vähest lund või lörtsi. Teepinna temperatuure mõõdeti –0,5 kraadist kuni –4 kraadini.

Soodsa ilma korral tehakse kella 9.00-16.00-ni põrkepiirete remonttöid Lääne-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel asuval Aluvere viaduktil (km 99,0). Kiirusepiiranguks on tööde tsoonis 30 km/h. Osaliselt on sõidurada Tallinn-Narva suunal suletud. Vajadusel korraldavad liiklust reguleerijad.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077