2. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tihenev parvlaevaliiklus vähendab turvalisust

Ehkki Lääne maavalitsuses toimunud arutelu käigus tõdeti üksmeelselt, et püsiühenduse loomine üle Suure väina tuleb kasuks mõlemale maakonnale, leiti ka, et tihedam parvlaevaliiklus mandri ja Muhu vahel ning suuremate, sõidukeid rohkem mahutavate laevade kasutuselevõtt hoopis vähendab liiklusturvalisust.

Maavalitsusse kogunenute arvates elavdaks püsiühendus kahe maakonna – Lääne ja Saare – vahelist ettevõtlust ja kultuurisuhteid, avarduksid Hanila ja Lihula valla inimeste võimalused töökohti leida ning haridust omandada, paraneks erakorralise abi kättesaadavus, suureneks liiklusturvalisus ja turistide hulk, kirjutab Oma Saar.

Jäi ka kõlama, et ei parvlaevaühenduse jätkumine ega selle parendamine ei soodusta lähivaldade ettevõtluse arengut ega oma positiivset mõju.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077