Autor: Mariliis Pinn • 26. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alates 1. märtsist muutuvad busside sõiduplaanid

Alates 1. märtsist 2009 muutuvad sõiduplaanid bussiliinidel nr 8, 10, 17A, 19, 28, 29A, 44, 51, 54, 58, 60, 63, 67 ja 68.

Sõitjate soovidele vastu tulles korrigeeriti ka liinide nr 21A Väike-Õismäe – Kakumäe ja nr 21 Balti jaam – Landi õhtuseid väljumisi, mis tagab bussidele omavahelise ühtlasema väljumisintervalli, teatas Raepress.

Ühistranspordi sõiduplaanidega saab tutvudaTallinna koduleheküljel http://www.tallinn.ee/

Samuti muutub alates pühapäevast, 1.märtsist, Maardu Linnavalitsuse ja MTÜ Harjumaa Ühistranspordikeskusega ühiselt finantseeritava bussiliini nr 29 A Seli – Iru – Kärmu sõiduplaan. Kooskõlastatult Maardu Linnavalitsusega vähendatakse liinil nr 29 A väljumiste arvu. Antud sõidusuunal on sõitjatel võimalik kasutada maakonnaliinide busse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077