Autor: Mariliis Pinn • 23. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lätlased tahavad ise Ventspilsi-Mõntu laevaliiniga jätkata

Tänavu peatas Saaremaa Laevakompanii tütarfirma Ferries Mõntu-Ventspilsi laevaliinil opereerimise, vihjates kahjumile, Läti turismiametnikud jagasid aga eelmisel nädalavahetusel Tallinnas peetud turismimessil “Tourest 2009” infot, et nemad käivitavad tänavu ise Ventspilsi-Mõntu laevaliini.

“Nii Ventspilsi pool väitis jah. Seda on küll positiivne kuulda, kuid suuri lootusi ma esialgu ei hellita. Öeldi küll, et liin tuleb, samas ei osatud nimetada, kes sõitma hakkab,” rääkis Meie Maale MTÜ Saarte Turismiarenduskeskus juhataja Villi Pihl Meie Maale.

Samas Pihli sõnul palunud Ventspilsi linnavalitsus tänavuaastasesse turismikataloogi selle laevaliini endiselt sisse jätta.

Hiiumaa Turismiliidu esimees Ly Kaups lisas, et seoses valimistega Lätis on surve sellele laevaliinile lõunanaabrite poolt väga tugev. “Kuna Ventspilsi-Mõntu laevaliin on Ventspilsi poolele nii oluline ja tähtis, siis otsivad nad ise uue operaatori. Lätlastel on suur soov liiniga juba sel suvel jätkata, et pausi vahele ei tuleks.”

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077