Autor: Mariliis Pinn • 13. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Naftaveo mahu veab alla musta kulla hind

Naftatransiit on vähenenud, sest selle hind ja nõudlus langeb, ütles nafta ja naftasaaduste transpordiveoga tegeleva Westgate Transport OÜ  juht Oleg Antipov.

„Oleme täheldanud, et mahud on kukkunud ligikaudu 15%,“ möönis Antipov. „See on tugevalt seotud üldise ekspordiga, mille tase langeb. Naftasaaduste vedu on mõjutab ka üldine hinnatase ja nõudluse vähenemine.“ 

„Prognoosida ei julge, sest olukord võib turul väga järsku muutuda,“ ei soovinud ta tulevikku ennustada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077