Autor: Mariliis Pinn • 13. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS GoBus hakkab Lääne-Virumaal reisijaid vedama

Reedel, 13. veebruaril 2009 allkirjastasid Lääne-Viru maavalitsus ja AS GoBus riigihanke „Avaliku bussiliiniveo korraldamine Lääne-Viru maakonnas 3 liinigrupis” tulemusena avaliku teenindamise lepingud.

Lepingud puudutavad maakonnaliine kogumahus 1 625 000 liinikilomeetrit aastas, teatas maavalitsus. Kokku moodustab see umbes 65% kogu maakonnaliini mahust. Riigihange kuulutati välja kolmes liinigrupis. Kõigis kolmes liinigrupis osutus parimaks AS GoBus poolt esitatud pakkumus.

Kokku esitasid pakkumused viis firmat. Uute lepingute alusel hakatakse liinivedu teostama alates 1. aprillist 2009. Lepingud kehtivad 2014. a lõpuni.

Kuni uute lepingute kehtima hakkamiseni teenindavad antud liine AS GoBus, OÜ Tapa Autobussipark ja OÜ Uus Liin. Reisijate jaoks uute lepingute kehtima hakkamisega praktiliselt midagi ei muutu, kuna sõiduplaanid jäävad enamjaolt samaks.

Eelnevalt on Lääne-Viru Maavalitsus riigihanke tulemusel välja selgitanud vedaja, kes alates 1. jaanuarist 2009 teenindab linna ja lähiümbruse maakonnaliine nr 1, 2, 3 ja 5. Ka siis osutus parimaks AS GoBus poolt esitatud pakkumus.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077