Autor: Mariliis Pinn • 12. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Holzmann: on kahtlane, kas kõik taksofirmad makse maksavad

Odava taksoteenuse pakkujad jätavad Tallink Takso juhataja Alger Holzmanni meelest mõned komponendid hinnast välja, näiteks maksud.

Küsiti, kas taksonduses ei peaks olema nii, et maksude makstes ei ole võimalik teatud alla omahinna sõita?

„Loomulikult kehtivad taksonduses samad reeglid – makse peavad maksma kõik ettevõtted k.a. ka FIE-d, keda on taksojuhtide seas väga palju. Kui palju seda aga reaalselt tehakse, on kahtlane, eriti viimaste hinnalanguste valguses,“ vastas Holzmann.

Teine lugeja uuris, et kui odavalt oleks üldse võimalik taksot sõita. 3,50 on reaalne?

„3,50 taksosõidu omahinnana on siiski ebareaalne, sest selle sisse peavad mahtuma ka riigimaksud, kontorikulud, autokulud jne, jne. Tundub, et sellise hinna eest taksoteenuse eest pakkujad jätavad mõne nendest komponentidest välja. Kahjuks tunduvad kõige tõenäolisemad seejuures maksmata maksud,“ arvas taksofirma juht.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077