Autor: Mariliis Pinn • 9. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taksosõit üha soodsam

Klientide vähesus suunas taksofirmad hinnasõtta, viimase kuu jooksul on teenuste hinnad langenud viiendiku võrra pea kõikides suuremates linnades.

Soodsaim kilomeetrihind Eestis maksab täna Amigo ja Sõbra Taksoga pealinnas sõites 4,8 krooni, ettevõtte juhtkond hinda ega ettevõtte plaane kommenteerima ei soostunud. Vaid 10 senti on kallim Sõbra Takso kilomeetrihind, firma oli ka üks esimestest suurematest hinnalangetajatest pealinnas.

Loe edasi homeset Äripäevast.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077