Autor: Mariliis Pinn • 9. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: Mäos ehitatakse teed

Öösel õhu- ja teepinna temperatuurid mõnevõrra langesid, teed läksid libedaks. Ida-Viru, Jõgeva, Tartu, Viljandi, Valga ja osaliselt  Järva, Võru ja Põlva maakonnas  sadas lumelörtsi ja lund.

Varahommikul enne kella 6.00 olid põhi- ja suuremad tugimaanteed sajupiirkondades soolalumised või lörtsised, mujal soolamärjad või muutumas soolamärjaks. Nähtavus oli sajus  piiratud, teatas maanteeinfokeskus.

Teepinna temperatuur oli  vahemikus 0 kuni -2°. Lumesadu piirkonniti kestab.

Ettevaatust lörtsistel teedel, püüdke vältida möödasõite! 

Seoses Mäo möödasõidu ehitamisega piiratakse Tallinn-Tartu maantee 1,7 km pikkusel lõigul (km 85,8-87,5) Tarbja ja Mäo vahel  kiirust 70 km/h ja Pärnu –Paide Rakvere maantee 500m pikkusel lõigul(km 95,2-95,7) Mäo ristmiku piirkonnas 50 km/h.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077