Autor: Mariliis Pinn • 4. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: Estonian Airi puhul ei saa välistada Vene investorit

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ei välista, et SAS-i poolt müüdava osaluse Estonian Airis võib omandada mõni Venemaa investor.

Parts ütles ETV hommikuprogrammis "Terevisioon", et ta ei välistaks võimalike investoritena kedagi, vahendasid ERR Uudised. "Estonian Airi puhul ei ole julgeoleku küsimus esimesel kohal, nagu me tavaliselt räägime teatud kohast tuleva kapitali puhul. Tegemist on Eesti majanduskeskkonna atraktiivsuse, konkurentsivõime ja avatuse küsimusega," ütles minister.

Minister juhtis samas tähelepanu tõsiasjale, et Vene investorid on tundnud huvi ka Ungari ja Itaalia lennuettevõtete vastu, aga tehinguid ei ole sõlmitud. Parts lisas, et ka Vene investorite majanduslik seis on praeguse ülemaailmse majanduskriisi ajal üsna halb.

"Me siiski ootame ettevõtjat, kes ei tule siia riskima, vaid mõtleb Eesti majanduse perspektiividele ja võimalustele," rõhutas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077