Autor: Mariliis Pinn • 3. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts: SAS-i käik on mõistetav

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts kommenteeris, et SASi otsus Estonian Air on mõistetav.

"Hindame nende avatud lähenemist. SAS-i pakkumine võimaldab Estonian Airi restruktureerida. Eesti põhihuvi on lennuühenduste säilitamine ja meie esimene eelistus on, et omanikeringis oleks piisavalt kompetentseid ja eelistatult Eesti investoreid, kes järgivad riigi huve," lisas Parts.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077