30. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: teedel lendleb lumi

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted põhi -ja suurematel tugimaanteedel valdavalt kuivad, paiguti libedusetõrjest soolaniisked/märjad. Kohati oli teedel ka kerget  lendlevat lund.

Ilm oli suuremate sademeteta ja mõõduka nähtavusega. Aeg-ajalt  ja piirkonniti sadas vähest lund. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku –1-st kuni –3 kraadini.

Põrkepiirete remonttöid tehakse Harju maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Tallinn-Tartu sõidusuunal Pildikülas (km 11,3 ) ja Tartu-Tallinn sõidusuunal Patikal (km17,0). Kiirusepiiranguks on tööde piirkonnas 50 km/h.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077