30. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elder Transport: jagame töö vennalikult

Rahvusvahelisi vedusid korraldava Elder Transport OÜ juht Jüri Nuut kinnitas, et ehkki tööd napib, jagatakse see vähene töötajate vahel ära ning kedagi lahti ei lasta.

„Meestega oleme kokku leppinud, et igaüks saab ikka paar sõitu kuus teha. Meil on seitse autot ja praegu seisavad kolm neist Rootsis ning ootavad, et oleks midagi tagasi tuua,“ rääkis Nuut sellest, kuidas väike transpordifirma praeguses olukorras püüab hakkama saada. „Mehed on nõus paar päeva piiri taga ootama ka ilma lisatasu nõudmata. Väljaveol on meil kindlad partnerid, aga tagasiteel ei ole,“ lisas ta.

Nuudi sõnul on tööga päris nutune ja mullune käive-kasum olid mõistagi varasemast väiksemad . „Ega siin midagi eriti planeerida ei saa. Kui eesti rahvas ostma hakkab, on ka midagi sisse tuua. Muidu tuleb aga loota vaid tooraine sissevedamisele tehastele.“ Elder Trasport OÜ tegeleb ka siloveostega ning see leevendab pisut olukorda. Samas tunnistab Nuut, et ka neid veoseid on vähemaks jäänud ning kõik haagised töös ei ole.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077