Autor: Rivo Sarapik • 28. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estravel: ärilennupiletite müük kahanes

Reisibüroo Estravelil kasvas eelmisel aastal puhkusereiside ja lennupiletite müük eraisikutele, kuid kahanes müük äriklientidele.

Ettevõtte müügitulust suurima osa ehk 582 miljonit krooni moodustas lennupiletite müük, mis kasvas 2007. aastaga võrreldes 3,5 protsenti, teatas ettevõte.

Auditeerimata majandustulemuste kohaselt oli Estraveli 2008. aasta tehniline müügikäive kokku 1,007 miljardit krooni, mida on 0,5 protsenti rohkem kui 2007. aastal. Kasumit teenis ettevõte 20,7 miljonit krooni.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077