Autor: Mariliis Pinn • 27. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu postkontor laienes

Eelmisel nädalal avas Eesti Post Tartu kesklinna postkontoris uue osa, kus pakutakse laiendatud kaardi- ja postkastide valikut.

Tulles vastu klientide soovidele on 19. jaanuarist Tartu kesklinna postkontoris avatud laiendatud müügiga kaardilett, teatas firma. Lisaks laiale valikule kaartidele leiab postkontorist suure valiku kontoritarbeid, koolikaupu ning lastele mõeldud meisterdamistarvikuid.

Endiselt pakutakse postkontoris kõiki teenuseid ja kaupu, mis on vajalikud riigisiseste ning rahvusvaheliste saadetiste edastamiseks. Vastu võetakse ja väljastatakse: liht-, täht- ja väärtkirju, postipakke, kullersaadetisi (ELS Kuller, EMS), rahakaarte.

Samuti vormistatakse makseid ja perioodika tellimusi ning müüakse postmarke, -kaarte, pakendeid, ümbrikke jpm. Postipanga vahendusel makstakse välja pensione ja toetusi.

Käesoleval aastal on plaanis renoveerida veel Võru, Narva ja Viljandi postkontorid. Ettevõttel on üle Eesti 419 teeninduspunkti.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077