Autor: Mariliis Pinn • 27. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: libeduse tekke oht

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel soolamärjad või soolaniisked.

Tartu ja Valga maakonnas sadas paiguti vähest lörtsi. Mujal oli ilm oluliste sademeteta. Nähtavust piiras udu, mis piirkonniti oli väga tihe. Teepinna temperatuure mõõdeti 0 …-1 kraadi, teatas maanteeinfokeskus.

Teepinna miinuskraadide ja kõrge õhuniiskuse tõttu on teedel libeduse tekke oht.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077