Autor: Mariliis Pinn • 26. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post hakkas laoks

Sellest aastast pakub Eesti Post oma klientidele uue teenusena laoteenust.

Koos ELS Kuller teenusega on laoteenus kliendile mugav lahendus, kus suurema osa tarneprotsessist teostab Eesti Post, teatas firma.

 Laoteenust võivad kasutada kõik ettevõtted, kellel logistilises ahelas on vaja kaupu ladustada ja käsitseda (tellimusi töödelda, komplekteerida, markeerida jne). Suurima võidu saavad kindlasti need kliendid, kes näevad ladustamisega seonduvat kui tülikat kõrvaltegevust põhitööle. Ja kes ei tahaks tänastes tingimustes, kus kõik mõtlevad kulude optimeerimisele, kõrvaltegevustest loobuda. Laoruumid Tallinnas aadressil Pallasti 28 vastavad kõikidele tänapäeva nõuetele – ruumis on gaasiküte, sundventilatsioon ja laadimissillad.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077