Autor: Mariliis Pinn • 21. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Briti raudteefirmad küsivad riigilt toetust

Suurbritannia raudteeoperaatorid küsivad riigilt abi, et halvad ajad üle elada ja ühistranspordis katastroof ära hoida.

Viie suurima raudteefirma Stagecoachi, National Expressi, Go-Aheadi, Arriva ja FirstGroupi juhid ütlesid transpordiministrile Geoff Hoonile, et peab kaaluma rongide lühendamist, finantstingimusi üle vaatama ja leidma palga 1000 lisatöölisele, kirjutas Guardian. Nimelt buumi ajal sõlmitud lepingud ei sobi praegusesse keskkonda.

Vedajad ennustavad, et järjest vähem inimesi sõidab rongiga. Juba on perioodipiletite uuendamine langenud 10%.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077