Autor: Mariliis Pinn • 20. jaanuar 2009

Maanteeinfo: teed on peamiselt soolaniisked

Varahommikul enne kella kuut olid põhi –ja suuremate tugimaanteede katted libedusetõrjest peamiselt soolaniisked, kohati kuivad.

Ilm oli muutliku pilvisusega ja suuremate sademeteta, teatasm aanteeinfokeskus. Vähest lund sadas Võru ja paiguti Tartu maakonnas. Nähtavus oli udu tõttu piiratud Järva ja piirkonniti Harju maakonnas. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku  –1-st kraadist Lääne-Eesti saartel kuni –6 kraadini mandril.

Teeäärseid hooldetöid tehakse Lääne maakonnas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maanteel Silma-Uuemõisa (km 68-69) ja Viljandi maakonnas Tartu-Viljandi-Kilingi-Nõmme maanteel Rebase-Pinska (77-79) vahel. Kiirusepiirang kuni 30 km/h.

  

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077