Autor: Mariliis Pinn • 16. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: libedus levib

Varahommikul enne kella kuut olid põhi –ja suuremate tugimaanteede katted pea kõikjal sadanud lumest ja tehtud libedusetõrjest peamiselt soolaniisked/märjad, soolalumesegused Lääne-Viru ja Võru maakonnas.

Kohati võib esineda pinnatuisust lumiseid ja libedaid lõike. Libedad on kõrvalmaanteed, teatas maanteeinfokeskus. Jätkuva saju korral tuleb arvestada libeduse levikuala laienemisega, seda eriti ristmikel, kiirendus –ja aeglustusradadel ning raudteeülesõidukohtadel. 

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku –1-st…-5 kraadini.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077