Autor: Mariliis Pinn • 16. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanduv lennuk tappis teise õhulaeva meeskonna

Dagestani pealinna Mahhatškala lennuväljal põrkasid kokku kaks Vene armee transpordilennukit, mis vedasid sõjaväelasi, ühe lennuki meeskond hukkus. 

Õnnetuses hukkus IL-76 lennuki meeskonna neli liiget ja selle komandör Maksim Dubankov on teadmata kadunud, vahendas postimees.ee. Lisaks sai üks inimene raskelt viga, ühe kannatanu seisund on rahuldav, maanduvas lennukis keegi viga ei saanud.

Mahhatškala lennuväljal sattusid avariisse kaks sõdureid vedanud transpordilennukit. IL-76 ruleeris lennuväljal, kui põrkas kokku tuuleiili tõttu maandumistrajektoori muutnud teise sama tüüpi lennukiga, maanduva lennuki tiib sõitis sisse ruleerinud õhulaeva kokpitti.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077