Autor: Mariliis Pinn • 13. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piraadid vabastasid kaks laeva

Somaalia piraadid vabastasid kolm kuud tagasi kaaperdatud Lõuna-Korea kaubalaeva ja novembris hõivatud Türgi tankri. 

Ida-Aafrika Meresõitjate Abiprogrammi esindaja Keenias Andrew Mwangura kinnitas kaubalaeva African Sanderling vabastamist. Laeva 21-liikmeline filipiinlastest koosnev meeskond on pärast 58 päeva kestnud vangistust elus ja terve, vahendas Postimees.ee.

Lisaks sellele vabastati nädalavahetusel veel kahe laeva 36 filipiinlasest meremeest, kuid kolm alust koos 44 filipiinlasega on endiselt piraatide valduses. Filipiinlaste vabastamise üksikasju ei soovitud täpsustada.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077