Autor: Mariliis Pinn • 13. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parvlaeva e-piletisüsteem laienes veokitele ja bussidele

Eile avanes portaalis Tuulelaevad.ee e-piletite müügisüsteem ka veokitele ja bussidele. Seni oli e-piletit võimalik osta sõiduautole, alla 3,5 t veokile ja kerghaagisele.

Alates tänasest saab reisibussile eelisjärjekorra pileti ära osta vajadusel 90 päeva ette ja reisijapiletid alles siis, kui on selgunud lõplik reisijate arv, kirjutas Oma Saar. Nimelt saab bussi e-piletile reisijaid lisada veel vahetult enne sõitu. Reisijapileteid saab osta ka sadama kassast.

Liiniloa alusel sõitvatele bussidele tagatakse eelisjärjekord vedaja poolt liiniloa hoidja avalduse alusel. Liinibussidele e-pileti teenus ei laiene.

Olulisema uuendusena väheneb kasutamata e-pileti kasutusaeg üldjärjekorra piletina seniselt 30-lt päevalt 48-le tunnile.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077