Autor: Mariliis Pinn • 31. detsember 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: teed on valdavalt kuivad 

Varahommikul enne kella kuut olid põhi- ja suuremate tugimaanteede katted valdavalt  kuivad, kohati soolaniisked. Valga ja Võru maakonnas sadas paiguti kerget lund, teatas maanteeinfokeskus.

Ilm oli vahelduva pilvisusega, nähtavus hea. Lääne, Rapla ja Jõgeva maakonnas puhus tugev tuul. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku –0,5 kraadist kuni –2 kraadini, õhutemperatuuri mõõdeti +2 kraadist kuni –2 kraadini.

Turvalist liiklemist!

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077