Autor: Mariliis Pinn • 27. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maanteeinfo: püsib libeduse oht

Varahommikul enne kella kuut olid põhi –ja suuremate tugimaanteede katted varajastel hommikutundidel tehtud libedusetõrjest peamiselt soolamärjad, piirkonniti soolalumesegused. 

Libedaid maanteelõike täheldati aga Harju ja Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel ning Ida-Viru maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel, teatas maanteeinfokeskus. Lumised ja libedad on jätkuvalt kõrvalmaanteed. Ettevaatust!

Ilm oli sademeteta ja mõõduka nähtavusega. Teepinna temperatuurid olid vahemikus       –1-st kuni –5 kraadini.

Hommikutundidel püsib teedel libeduseoht!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077