• 19.11.08, 10:04
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Berlusconi toetab Alitalia müüki Lufthansale

Kas Itaalia kahjumis lennufirma Alitalia päästab saksalatse Lufthansa või Air France-KLM?
Itaalia peaminister Silvio Berlusconi teatas, et tema ja Saksamaa kantsler Angela Merkel pooldavad Alitalia ja Lufthansa liitu, kirjutas The Financial Times.
Teised poliitikud teatasid seepeale, et Berlusconi sõnavõtt on poliitiline teater ja Air France-KLM siiski eelistaud liitlane.
Merkeliga kohtunud Berlusconi ütles pressikonverentsil: “Rääkisime Alitaliaiast ja jõudsime kokkuleppele. Me mõlemad soosime Alitalia ja Lufthansa liitu.”
49,9% Itaalia riigile kuuluv Alitalia müüakse Itaalia ühisfirmale, kes otsib vähemusosalusest huvitatud partnerit. Läbirääkimisi peetakse Lufthansa, Air France-KLM ja British Airwaysiga.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele