15. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AUTO: X1 ja X3

Automedia spioonidel õnnestus täna tabada nii uus BMW X1 kui ka X3. Eile jäi nende teele BMW Z4.

Tuliuus keskmine X

PraeguneBMW X3 peab veel vapralt paar aastat vastu pidama, sest tuliuus mudel tuleb alles dekaadi lõpus. Siiski siin on Automedia täna tehtud parimad pildid Müncheni SUVist. Auto mõõdud võrreldes praegusega ei muutu, auto stiil on loodud CSi kontsepti järgi. Uuel autol suurem iluvõre ja uutmoodi tuled. Disainerid on panustanud sisemusele. X3 tootmine kolib USAsse, kus toodetakse juba X6 ja X5t. Mootoritest peaks auto saama 3,0-liitrise turbodiisli ja uue 204hobujõulise 2,0-liitrise turbodiisli. Räägitakse ka hübriidist.

1. seeria keerab teelt välja

Täna tegi Automedia pilti ka uuest väikemaasturist. Uus X1 on neljarattaveoline väike BMW. Auto hind algab 32 000 eurost ehk natuke rohkem kui poolest miljonist kroonist. Autol on kõik BMW viimased vidinad nagu iDrive ja Efficient Dynamics, mis kasutab peaks auto säästlikumaks ja loodusõbralikumaks muutma.

Kõva katusega Z4 kabriolett

Automedia spioonifotograafidele jäi veel eile ette järgmise põlvkonna BMW Z4. Fotosid lähedalt uurides on näha, et pehme katuse asemel on kabriolett astunud 3. seeria ja Mercedes SLK jälgedes ning auto saab metallist kokkuvolditava katuse.

Auto saab ka jõulisema välimuse, olles paar sentimeetrit laiem ja pikem kui eelkäija.

Et SLKd lüüa on ambitsioonikad BMW insenerid masinale loonud uued võimsad mootorid, muuhulgas kaksikturboga 3,0liitrise 6 silindriga jõuallika. On võimalus, et Z4 saab ka diiselmootori. M-versioonile pakutakse ka 4,0liitrist V8. Auto jõuab müügile 2009. aasta lõpus.

picturegallery.936d28fb-70c3-4872-ae71-f1434267affe

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077