• 01.04.08, 21:10
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Antropov: me ei hädalda, vaid tegutseme

Paldiski Põhjasadama juhatuse esimees Robert Antropov ütles aripaev.ee-le, et nemad ei hädalada Eesti-Vene suhete pärast, vaid tegutsevad edasi.
„Pronksiöö tõttu küll lükkus sadama käivitamine aasta võrra ja planeeritud veod jäid alla ootusi, aga paari aastaga on plaanis see tasa teha,“ rääkis mees.
Antropovil on plaanis hakata pakkuma tõsist konkurentsi Hanko sadamale, seda just autode importimise osas. „Tahame oma sadama kaudu importida Venemaale Saksa, Ameerika ja Jaapani autosid ning teame ka Hanko nõrku külgi,“ ütles mees.
Tänavu loodetakse Paldiski sadama kaudu Venemaale importida 200 000 autot.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele