• 04.03.08, 12:07
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Mutli: inimesed ei oska parkida

Eelmise kuu statistika Tallinnas valesti pargitud ja teisaldatud autode osasoli taas kord rekordiline.
Kui mullu veebruaris teisaldati 463 autot, siis käesoleval aastal on teisaldatud autode arv ligi kolm korda suurem.
Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul jätab pealinna parkimiskultuur tõsiselt soovida.
"Numbrid räägivad iseenda eest. Kui eelmise aasta veebruaris teisaldati 463 valesti pargitud autot, siis selle aasta veebruaris juba 1045 autot, mis on üle kahe korra rohkem. Valestiparkijatele tehti trahve mullu veebruaris summas 114 260 krooni, eelmisel kuul juba 241 300 krooni, mis on ligi 130 000 krooni enam," sõnas Mutli.
"Oleks ju ideaalne, kui pealinnas ei oleks sellist teemat nagu valestiparkimine üldse olemas, kuid paraku on reaalsus hoopis teine. "Panen siinkohal autojuhtidele südamele, et meie parkimiskultuur on täiesti meie enda kujundada," sõnas Mutli.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele