11. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liiklusõnnetuses hukkus kaks meest

10. jaanuaril kella 16.48 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Kohtla vallas Tallinn-Narva maantee 149. kilomeetril, kus sõiduauto VW Passat, mida juhtis 35aastane Eduard, kaldus valesti valitud kiiruse tõttu vastassuunavööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Nissan Pick-Up, mida juhtis 51aastane Vladimir. Mõlemad sõidukite juhid, VW Passatis viibinud 22aastane Aleksandr ja Nissanis viibinud 46aastane Vilve, toimetati vigastustega Ida-Viru keskhaiglasse. VW Passati tagaistmel viibinud kaks meest, kelle isikud on tuvastamisel surid saadud vigastustesse sündmuskohal.

10. jaanuaril kella 19.55 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tulika ja Endla tänava ristmiku juures, kus foori punase tule ajal teed ületanud 30aastane Viktor sai löögi trollibussilt Škoda, mida juhtis 43aastane Tamara. Vigastataud jalakäija toimetati PERH Mustamäe korpusesse, teatas siseministeeriumi teabe- ja analüüsiosakond.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077