22. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ameerikas algas pühadeaegne massiline rahvaränne

Oletatavasti reisib Ameerikas jõulupühade ja aastavahetuse paiku rohkem kui 65 miljonit inimest, vahendas MSNBC uudisteteenistus.

Miljonid ameeriklased sööstsid eile lennujaamadesse ja maanteedele. Reisijaid on tunduvalt rohkem, kui mullu samal ajal, ehkki aasta jooksul kallines kütus märgatavalt. 65 minjonist inimesest reisivad autoga53 miljonit, 9 miljonit eelistab aga oma pühadeaegsesse sihtkohta lennata.

Halva ilma tõttu on mitmed lennud edasi lükkunud ning lennujaamad umbes. Rohkem kui tunni võrra lükkasid eile lende edasi Denver International, New Yorgi lennuväljadLaGuardia, JFK ja Newark, aga ka Philadelphia ning Bostoni lennujaamad. Chicago O'Hare ei võtnudrohkem kui kolm tundi saabuvaid lende vastu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077