22. detsember 2007
Jaga lugu:

Ameerikas algas pühadeaegne massiline rahvaränne

Oletatavasti reisib Ameerikas jõulupühade ja aastavahetuse paiku rohkem kui 65 miljonit inimest, vahendas MSNBC uudisteteenistus.

Miljonid ameeriklased sööstsid eile lennujaamadesse ja maanteedele. Reisijaid on tunduvalt rohkem, kui mullu samal ajal, ehkki aasta jooksul kallines kütus märgatavalt. 65 minjonist inimesest reisivad autoga53 miljonit, 9 miljonit eelistab aga oma pühadeaegsesse sihtkohta lennata.

Halva ilma tõttu on mitmed lennud edasi lükkunud ning lennujaamad umbes. Rohkem kui tunni võrra lükkasid eile lende edasi Denver International, New Yorgi lennuväljadLaGuardia, JFK ja Newark, aga ka Philadelphia ning Bostoni lennujaamad. Chicago O'Hare ei võtnudrohkem kui kolm tundi saabuvaid lende vastu.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee