20. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna Lennujaam: meile tuleb Schengen alles 30. märts 2008

Tallinna Lennujaam AS tegevjuht Rein Loik ütles, et lennujaam tervitab Schengeni õigusruumiga liitumist igakülgselt, sest see vähendab järjekordi ning teeb nende kliendid õnnelikuks, mis omakorda teeb neid õnnelikuks.

„Kaasa toob ainult head, ka onreisimine siisinimestele kergem,“ kommenteeris Loikvaid heade sõnadega Schengeniga liitumist ning lisas, et Tallinna Lennujaam alustab uue piiriületuskorraga alles 30. märtsil, kuipeaks valmis saamalennujaama juurdeehitus.

Veel loodab Loik, et muutused piiriületussüsteemis toob Eestisse rohkem turiste ja loomulikult on Eesti inimestel kergem ka ise reisima minna.

"Ma ei tahaks midagi eriti öelda, aga luban, et lennujaam teeb omalt poolt kõik, et ehitus valmiks õigeaegselt," vastas ta küsimuse peale, kuidas edeneblennujaama juurdeehitus.

Alates 30.märtsist eraldatakse tema sõnul Schengeni viisaruumis reisijad teistest. Piirivalve saab olema uue terminali lõpus, kust väljuvad reisid näiteks Egiptusesse, Moskvasse või Ukrainasse.

Ehitustööd Tallinna Lennujaamas sellega aga ei lõpe. Peale juurdeehituse valmimist läheb remonti lennujaama vana osa.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077