19. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Silja endine avalike suhete juht läks Viking Line’i

Viking Line’i uueks avalike suhete juhiks kinnitati viimati Silja Line’is sama tööd teinud Tuomas Nylundi.

Juristiharidusega Nylundil on selja taga 25aastane töökogemus laevanduses. Ta on töötanud Soome Laevaomanike Liidus ja viimati Silja-kontsernis, teatas Viking Line.

”Tuomas Nylundi mitmekülgne töökogemus avalike suhete sektoris sobib hästi Viking Line’i tänasesse arengufaasi,” ütles Viking Line’i tegevjuht Nils-Erik Eklund.

”Olen äärmiselt rahul, et saan jätkata tööd Soome laevanduse hea käekäigu nimel, tugeva ja stabiilse firma teenistuses. Viking Line on märkimisväärseim Soome reisilaevafirma ja selles valdkonnas suurim tööandja,” tõdes Nylund.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077