17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Siff: Pakterminali müügiks andsid tõuke ka aprillisündmused

TransKullo suuromanik Endel Siffi sõnul ei juhtu suured asjad nagu Pakterminali müük üleöö ja teatud tõuke tehingule andsid ka aprillisündmused.

„Teatud tõuke andsid ka aprillisündmused, mille järel Venemaa kehtestas varjatud sanktsioonid,“ ütles Siff aripaev.ee-le. „Jättes selle kõrvale, oli Pakterminali müügil ka teisi objektiivseid põhjusi. Äris on konsolideerumise aeg ehk transiidiettevõtted ühinevad.Teiseks, ühegi TransKullo aktsionäri põhitegevus ei olnud transiit, nüüd saame keskenduda uutele projektidele,“ selgitas Siff.

Millised projekte Siff silmas peab, ta ei täpsustanud. „Mõtleme veel, mõtleme,“ sõnas ärimees.

Ka ei soostunud ta kinnitama, kas poole Pakterminali hind oli 60 mln eurot ehk ligi 940 mln krooni. „Teil on toimetuses inimesi, kes taipavad sellest ärist, nii et mõelge ise,“ jäi Siff salapäraseks.

Siff eitas reedel Pakterminali müüki. „Royal Vopak on börsiettevõte, ma ei saanud teemat reeglite kohaselt enne kommenteerida, kui tehing on sõlmitud ja sellest börsile teatatud. Mida ma ütlema pidin?“ kommenteeris Siff oma varasemat väljaütlemist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077