17. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saddam Husseini luksusjaht 34 miljoni dollariga müügis

The Arabian Business vahendas, et Iraagi eksdiktaatori Saddam Husseini luksusjaht on praegu Nizza sadamas 34 miljoni dollariga müügis.

Taani Helsingor Vaerfti laevatehases ehitatud Ocean Breeze'i pikkus on 82 meetrit ja see valmis1981. aastal. Algul kandis luksusjaht Qadissiyat Saddami nime.

Iraagi asemel sattuslaev Saudi Araabia kuningliku perekonna kätte ja nimetati ümber Al-Yamamahiks. 10 aastat oli jahi koduks Saudi suurim sadam Jeddah. Veel selle aasta algul kuulus jaht Jordaania kuningale Abdullahile, peale seda ristiti aga taas ümber.

Luksusjahti mahub 28 lõbusõitjat, keda teenindab kuni 35-liikmeline meeskond.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077