5. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Plaan: Soomega seostub Mehukatti

Ascari Tallinn juhatuse esimehe ja tegevjuhi Tõnis Plaanile meenub seoses Soomega Mehukatti ja suusamäed

Esimese hetkega ei osanud Plaan aripaev.ee päevaküsimusele, "Mis Teile seostub Soomega?" kohe vastata, nii ootamatu küsimuse peale tekkis kohe pikem mõttepaus. " Esimesena mis pähe torkab on Mehukatti ja Matti Nükanen ning kindlasti võrratud suusamäed" sõnas Plaan lisades, et tema nii tihti Soomes ei ja sellepärast ei osanudki ta küsimusele kohe reageerida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077