28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Porsche lubab Volkswageni ülevõtmiseni oodata vähemalt uue aastani

Porsche teeb Volkswageni töötajatele varajase jõulukingituse, lubades Europa suurimat autotootjat ettevõtte ülevõtmisega oodata vähemalt pühadeni, kirjutab ajaleht The New York Times.

Ajalehele antud intervjuus lubab Porsche tegevjuht Wendelin Wiedeking, et sportautode tootja ei suurenda oma osalust praeguselt 31 protsendilt enne 25. detsembrit. „Jõulud on rahupühad ja loome sellega mõningast harmooniat,” lausus Wiedeking ajalehele. Samas keeldus ta ütlema, kas Volkswagen jääb iseseisvaks ettevõtteks ka pärast 1. jaanuari.

Oktoobris kuulutas Euroopa kohus õigustühiseksVolkswagenit ülevõtmiste eest kaitsva seaduse, mis ei andnud aktsionärile rohkem hääleõigust kui 20 protsenti, olenemataosaluse suurusest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077