27. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinki aktsia kukkus allapoole 1 euro taset

Tallinki aktsia kukkus täna pärast keskpäeva Tallinna börsil allapoole 1 euro (15,65 krooni) taset ja maksis 0,99 eurot (15,49 krooni).

Tallinki aktsia käive ulatus 6,9 miljoni kroonini.

Tallinki juhid ja Tallinki suuromanik Infortar on viimasel ajal suurendanud oma osalusi firmas. Tallink avaldas hiljuti ka optimistliku kasumiprognoosi alanud majandusaastaks ja plaanib kohtumisi välisinvestoritega.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077