26. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SAS sõidutab skandinaavlased Pekingisse

SAS Scandinavian Airlines suurendab suure nõudluse tõttu lende Kopenhagenist Pekingisse. Järgmise aasta algul on plaanis suurendada lendude arvu ka Stockhomi-Pekingi liinil.

SAS kasutab Hiina lennul põhilise sihtkohana Pekingit ning pakubka selliseid tähtsaid sihtpunkte nagu Shangai, mida vahendab nende partner Hiinas Air China, teatas SAS.

SASil on au sõidutada tulevalsuvel Bekingis toimuvatele olümpiamängudele delegatsioonid Taanist, Norrast ja Rootsist. Selle tarbeks avatakse Pekingi lennujaamas uus terminal ja maandumisrada. Suvised olümpiamängud Pekingis toimuvad 8.-24. augustini 2008.

SAS International on firma, mis sõidutab aastas 1,4 miljonit reisijat enam kui kümnesse sihtpunkti. 2008. aastal avab lennufirma kaks uut sihtkohta Delhisse ja San Fransiscosse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077