23. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallink: Fantaasia tehnilised puudused kõrvaldatakse

AS Tallink Grupp ja Nya Kystlink AS kinnitavad, et kõik remondis oleva M/L Fantaasia juures leitud tehnilised puudused kõrvaldatakse.

Mõlemad ettevõtted on pühendunud kõrgete ohutusnõuete tagamisele ning teevad seejuures tihedat koostööd vastavate ametkondadega, et M/L Fantaasia puudused saaksid võimalikult kiiresti kõrvaldatud, teatasid Nya Kystlink ja Tallink.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077