18. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parts soovitab Tartu ja Valga vahel rongiliikluse kinni panna

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts esitas valitsuskabineti nõupidamisele märgukirja, milles peab mõistlikuks Tartu-Elva-Valga rongiliin kuueks ja pooleks kuuks sulgeda.

Ühelt poolt põhjendab ministeerium eeldatavalt 2008. aasta aprilli keskpaigast novembri alguseni ulatuvat sulgemisperioodi sellega, et raudtee kapitaalremondi tõttu ei saaks reisirongid pea pooltel nädalapäevadel nagunii sõita ja ülejäänud päevadel muutuks reisimine praegusega võrreldes veel aeglasemaks, kirjutas Tartu Postimees.

Teiselt poolt aitaks Tartu-Elva-Valga liini ajutine kinnipanek säästa ministeeriumi rehkendusel umbes 8,5 miljonit krooni Edelaraudteele mõeldud dotatsiooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077