15. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaal napib bensiini

Novembri alguses registreeriti Venemaal rekordiline bensiinihinna tõus. Turuosalised räägivad kütuse defitsiidist ning jätkuvast hinnatõusust, kirjutas dp.ru.

Bensiini hulgihinna tõus jätkubVenemaal veeljärgneva poolteise kuu jooksul. Bensiinijaamade kütusehindade kasvuks oodatakse 15-20%. Viimasel nädalal kasvasid kütuse hinnad Venemaal keskmiselt 1,7%. Detsembri lõpuks kallineb diislikütus 13,2 protsenti. Bensiini A-80 liitrihind tõuseb 4 protsenti, A-92 8,6% ning A-95 5,8 protsenti.

Postimees kirjutas, et Samaarat tabanud hinnatõus peegeldab kogu Venemaa olukorda: alates oktoobrist on diiselkütuse hinnad tõusnud selles regioonis ligi 40 protsenti, 11 rublalt 16 rublani ( 4,80 kroonilt 7 kroonini).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077