15. november 2007
Jaga lugu:

Venemaal napib bensiini

Novembri alguses registreeriti Venemaal rekordiline bensiinihinna tõus. Turuosalised räägivad kütuse defitsiidist ning jätkuvast hinnatõusust, kirjutas dp.ru.

Bensiini hulgihinna tõus jätkubVenemaal veeljärgneva poolteise kuu jooksul. Bensiinijaamade kütusehindade kasvuks oodatakse 15-20%. Viimasel nädalal kasvasid kütuse hinnad Venemaal keskmiselt 1,7%. Detsembri lõpuks kallineb diislikütus 13,2 protsenti. Bensiini A-80 liitrihind tõuseb 4 protsenti, A-92 8,6% ning A-95 5,8 protsenti.

Postimees kirjutas, et Samaarat tabanud hinnatõus peegeldab kogu Venemaa olukorda: alates oktoobrist on diiselkütuse hinnad tõusnud selles regioonis ligi 40 protsenti, 11 rublalt 16 rublani ( 4,80 kroonilt 7 kroonini).

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee