14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn teenis oktoobris rekordilise bussipiletite müügitulu

Pealinna ühistranspordi piletimüüki korraldav AS Ühisteenused teenis Tallinna linnale oktoobris 22,9 miljonit krooni, mis on sellel aastal ühe kuu suurim piletimüügitulu, teavitas AS Ühisteenused.

Kümne kuu jooksul on linna kassasse ühistranspordi piletimüügist laekunud 218 miljonit krooni, mida on kaheksa miljoni krooni võrra rohkem kui eelmise aasta samal perioodil.

Piletita sõidu eest vormistasid AS Ühisteenused kontrolörid oktoobris 5007 trahviotsust ning kümne kuuga on trahvi saanud 50 483 bussijänest. Mullu tabati kümne kuuga 4757 bussijänest vähem. Trahvidena on sel aastal linnale laekunud 13,3 miljonit krooni, millele lisandub 4,3 miljonit krooni kohtutäiturite poolt välja nõutud trahve.

AS Ühisteenused on Eesti juhtiv avaliku ja erasektori partnerlusel põhinev ettevõte. Ettevõtte põhitegevusteks on liiklus- ja parkimiskorralduse teenuse ning eri liiki kontrolliteenuste osutamine nii kohalikele omavalitsustele kui ka erasektorile.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077