14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Audi esitles Los Angeleses Cross Cabriolet quattrot

Järjena Shanghai autonäitusel esitletud ideeautole Audi Cross Coupé quattro tõi Audi Los Angelese autonäituse raames avalikkuse ette radikaalselt uue kupee-kontseptsiooni Audi Cross Cabriolet quattro.

Uus, kaheukseline ja neljakohaline sõiduk on 4,62 meetrit pikk ning ühendab endas avatud sõidukile omase avaruse ja vabaduse SUV-sõiduki mugavuse ning võimekusega, teatas firma. Auto kliirens on elektriliselt muudetav.

Sõiduk on sportlik, kuid samas ökonoomne. Autot viib edasi 3-liitrine TDI mootor, võimsusega 240 hj, jõuallika pöördemoment on 500 Nm. Samas võib nelikveolist sõidukit pidada ökonoomseks, sest heitgaaside tase vastab Euro 6 standardile ja keskmine kütusekulu 100 km kohta on 7,3 liitrit.

Audi Cross Cabriolet quattro on ehitatud uue Audi A4 ja Audi A5 platvormile. Sõiduki laius on 1,91 meetrit, teljevahe 2,81 meetrit ning kõrgus 1,63 meetrit. Nagu ka Cross Coupé puhul domineerib auto esiosas vertikaalsete liistudega suur trapetsikujuline single-frame radiaatorivõre. Uuendustena on kasutusel uus küljepeeglite disain ning ka LED-päevasõidutuled ei asetse esilaternas, vaid on liikunud alla esispoilerisse.

Kõrgtehnoloogiliste lisadena kuuluvad Audi Cross Cabriolet quattro varustusse veel keraamilised pidurid, elektriliselt seadistatav vedrustus ja Audi Drive Select-funktsioon, mis võimaldab juhil kombineerida mootori-, käigukasti- ja vedrustuse erinevate seadistuste vahel.

picturegallery.fd7a10ca-d6ee-48bf-9be0-b662647e472d

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077