14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aripaev.ee lugejate meelest on 2008. aasta rahvaauto Honda CR-V

Traditsioonilise EESTI AASTA AUTO valimiste raames, mida korraldab autoajakiri TEHNIKAMAAILM, toimus ka RAHVAAUTO 2008 valimine.

Ajakirja Tehnikamaailm aastatellimuse võitsid Anne Jaaniste, Kalle Kolt ja Benno Johanson. Palju õnne!

TOP TOURSi 15000kroonise kinkekaardi võitis Triinu Laur. Palju õnne!

Aripaev.ee lugejad tahavad 2008. aasta rahvaautona näha Honda CR-Vd, millele andis oma hääle 35% 21 774 vastajast. Toyota Auris/Corolla sai 23% häältest, Ford Mondeo 20%, Mercedese C-klass sai 12% häältest ja Kia Ceed 8%, Fiat Bravo vaid 3% lugejate toetusest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077