13. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomlased peavad plaani taastada Kotka laevaliin

Stella Company Groupi kavandatava laevaliikluse sihtsadam Eestis on kas Sillamäe või Kunda, kirjutab Raimo Päiviö Soome ajalehes Kymen Sanomat.

Stella kompanii juhatuse esimees Kari Juvas ütles ajalehele, et Kotka ja Eesti vahelise laevaliini tarvis aluse hankimine on jõudnud nii kaugele, et praegu on olemas kaks kandidaati, vahendas Kymen Sanomat uudist Virumaa Teataja.

Kari Juvas rääkis, et ettevõte tegutseb selle nimel, et laevaliiklust võiks alustada kevade jooksul, praegu käivad parima lõpptulemuse nimel tasuvusuuringud ja jätkatakse muu hulgas ka arutelusid ettevõtmise rahastamise üle.

Kundas puudub sadamasild ja selle ehitamine läheks maksma umbes 20 miljonit krooni, kuid Kunda linnapea Allar Aroni sõnul on selle rajamine võimalik niipea kui huvi tekib.

Kunda võimalusse Kotka liini sadamana usub ka Kunda sadama juht Aleksander Nikolajev, kella arvates võiks vajalikud ehitised valmis saada tuleva kevade jooksul.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077