7. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

General Motors sai rekordilise kahjumi

Maailma suurim autotootja General Motors raporteeris täna oma kõigi aegade suurimast kvartalikahjumist, mis ulatus 39 miljardi dollarini (420 miljardi kroonini).

Kahjumi põhjustas edasilükatud maksusoodustuste mahakandmine USAs, Kanadas ja Saksamaal. Autotootja kannab soodustused kahjumisse, sest ei suuda usutavasti teenida nii palju kasumit, et soodustusi tarvitada.

General Motorsi aktsia kukkus eile 2,9 protsenti ning maksis 35,10 dollarit. Autotootja teatas maksusoodustuste mahakandmisest eile peale aktsiaturu sulgemist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077