• 31.10.07, 09:54
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Homme avatakse Veerenni tänav

Tehnika tänava pikenduse ja Veerenni tänava ringristmiku esimese etapi ehitustööd on tänaseks lõpetatud ja liiklus Veerenni tänaval avatakse juba homme.
„Tööde mahus, tõsteti ümber elektrikaablid, sidekaablid, gaasitrass, vee- ja kanalisatsioonitorustik, rajati valgustus ning ehitati välja ringristmik koos kergliiklusteede tunnelitega,” ütles abilinnapea Deniss Boroditš. „Tee-ehitustööd Tehnika tänava pikenduse rajamisel jätkuvad ja kogu objekt valmib praeguste plaanide kohaselt 30. juunil 2008.”
Tehnika tänava ja Veerenni tänava vahelise lõigu pikkus on 800 meetrit ning ehitustööde kogumaksumus 82,4 miljonit krooni. Töid finantseeritakse osaliselt Euroopa Liidu struktuurifondi vahenditega. Tulevikus ehitatakse uus tee kuni Filtri teeni ja ühendatakse Ülemistele kavandatava liiklussõlmega.
Uus teeplaanitakse ehitatada kuni Filtri teeni ja ühendatakse see planeeritava Ülemiste liiklussõlmega.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele