• 30.10.07, 14:42
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Aasta kaubiku tiitli pälvis Fiat Scudo

Fiat Scudovaliti Rahvusvaheliseks Aasta Kaubikuks 2008.
Valiku tegi kahekümneEuroopa riigi autoajakirjanike nõukogu, kes on spetsialiseerunud just kaubikutele.
Fiati ja PSA Grupi koostööna valmivat Fiat Scudot toodetakse Prantsusmaal Valencienne's Sevel Nordi tehases. Scudo on sündinud vastama nii linnasisese kui ka linnadevahelise kaubaveo nõudmistele Euroopas, pakkudes suurepärast sõiduautole omast mugavust ning sportlikkust koos maksimaalse laadimiskerguse ning kaubikule omase produktiivsusega.
Rahvusvahelisele Aastakaubiku Nõukogule imponeeris enim just Scudo paindlikkus, mis hõlmab endas võimalust lisaks kaubale ka reisijaid transportida, sealjuures mugavusele lõivu maksmata. Seda kõike võimaldab Scudo erkordne dünaamilisus, turvalisus, juhitavus ning heal tasemel varustus.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele