26. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Auto alla jäänud rattur suri sündmuskohal

25. oktoobril toimus liiklusõnnetus Viljandimaal, kus sõiduauto Mazda 323 sõitis otsa jalgratturile, kes hukkus sündmuskohal.

25. oktoobril kella 20.37 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandimaal Tarvastu vallas Viljandi-Rõngu mnt 36 km, kus sõiduauto Mazda 323, mida juhtis Lili (s 1963), sõitis otsa jalgratturile Nikolaile (s 1954), kes hukkus sündmuskohal. Jalgrattur oli tumedais rõivais ja ilma helkurita.

26. oktoobril kella 00.27 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kadaka tee 76 juures, kus sõiduauto Volkswagen Golf, mida juhtis alkoholijoobes Maksim (s 1985), sõitis teel olnud auku, mis oli liiklusmärkidega tähistatud ja piiratud. Kaassõitja Tatjana (s 1982) toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse.

Ärandatud sõidukid: roheline IŽ 412 IEnumbrimärgiga 952 TCLja hall haagis Responumbrimärgiga 705 DU.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077